Waarom kiezen voor Pardon, Service?

De herbruikbare bekers van Pardon, Service hebben een elegante vorm en zijn nauwelijks te onderscheiden van gewone, breekbare glazen. Onze kunststoffen bekers geven hetzelfde vertrouwde drinkcomfort en werken isolerend. Je biertje blijft langer koud en je koffiebeker kun je vasthouden. Probeer dit maar eens met een wegwerpbeker! Alle dranken blijven lang op schenktemperatuur. Bovendien kun je je zichtbaarheid verhogen met Pardon, Service. Want we geven je bekers een persoonlijke toets door ze te bedrukken met je logo, naam of beeldmerk. Dit doen we in ons maatwerkbedrijf. Zo denk je niet alleen aan het milieu en aan je portemonnee, maar steun je ook de sociale economie.

Waarom kiezen voor kunststoffen bekers?

Hoogwaardige, herbruikbare bekers worden de nieuwe standaard op evenementen, festivals, buurtfeesten, nieuwjaarsrecepties en overal waar mensen samenkomen om te feesten. Ze bieden heel wat voordelen tegenover glas of slappe wegwerpbekers. Onze herbruikbare bekers zijn onbreekbaar, dus geen scherven meer. En je blijft ook niet achter met een grote afvalberg aan wegwerpbekers. Kiezen voor herbruikbare bekers is dus kiezen voor de toekomst én voor je portemonnee. Pardon, Service is het beste alternatief voor glas!

Wat is de levensduur van Pardon, Service bekers?

Bij normaal gebruik gaan de kunststoffen bekers jarenlang mee. Natuurlijk zijn verschillende factoren van invloed op het behoud van de glazen. Hoe worden ze gespoeld? Worden ze binnen of buiten gebruikt? Liggen ze op de grond of niet? Na verloop van tijd zullen ook de Pardon, Service bekers gebruikssporen vertonen. Het is dan aan jou om te beslissen wanneer je ze wilt vervangen.

Hoe hou ik Pardon, Service bekers schoon?

Door de unieke wijze waarop de kunststoffen bekers zijn geproduceerd, hebben ze geen onnodige randjes. Hierdoor zijn ze perfect afwasbaar in de spoelbakken aan de bar, net zoals gewone en breekbare glazen. De Pardon, Service bekers mogen in de vaatwasmachine. Maar ze zijn niet bestand tegen agressieve vaatwasmiddelen of behandelingen. De bekers houden van een zachte behandeling en van ecologische vaatwasmiddelen.

Hoe kan ik mijn Pardon, Service bekers laten bedrukken?

We geven je bekers een persoonlijke toets door ze te bedrukken met je logo, naam of beeldmerk. Dit doen we in ons maatwerkbedrijf. Om een kwaliteitsvolle bedrukking te garanderen, hebben we een vectorieel bestand nodig van je logo, naam of beeldmerk. Deze bestanden hebben de extentie .ai of .eps. Ze vertonen geen pixels en kunnen zonder kwaliteitsverlies vergroot of verkleind worden. De grootte van de bedrukking hangt af van de vorm van de gekozen Pardon, Service beker. Standaard is de maximum bedrukbare zone ongeveer 35 mm breed.

Door de verschillende krommingen van het glas kan, bij een te grote bedrukking, vervorming en kwaliteitsverlies optreden. Vandaar dat we eerst de drukgrootte zo goed mogelijk bepalen, rekening houdend met de te bedrukken beker en het beeld. We doen altijd eerst een voorstel aan de hand van een proefdrukblad. Zo zie je een simulatie van het uiteindelijke resultaat. Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen.

Wens je een vrijblijvend gesprek?

Maak een afspraak